Business for pleasure

Of je onze oldtimers of scooters nu wenst in te zetten tijdens een B2B evenement, teambuilding, fotoshoot of een onvergetelijk trouwfeest, wij zorgen voor een ervaring die nog lang zal nazinderen.

Boost de teamspirit of cruise in stijl op jouw speciale dag

Wij hebben een uitgebreid scala van iconische voertuigen zoals de oldtimer Fiat 500, Mercedes SL oldtimer, Italiaanse Vespa’s in een retro kleur of een Ape Calessino als mobiele bar. Of je nu een teamactiviteit op maat organiseert of een exclusief feest plant en jouw dag onvergetelijk wilt maken, wij passen ons aan naar jouw behoeften!

Onze scooters zijn gemakkelijk te besturen en zijn ideaal om samen met jouw team op avontuur te gaan of arriveer in stijl op jouw speciale dag en behoud de esthetiek van de oldtimer. Onze Fiat 500’s zijn voorzien van magneetstickers die eenvoudig kunnen afgehaald worden. Zo behoud je de esthetiek van de oldtimer voor jouw speciale evenement of fotoshoot. Vraag nu jouw offerte aan op maat!

HET BESTE VAN ITALIË IN 1 DAG

COMBINATIE ITALIAN SCOOTER
EN OLDTIMER

Aantal Personen: vanaf 1 tot 18
We verwelkomen u graag met een espresso tussen 9 en 9u30 in onze ‘Man-Cave’ ingerichte loods. Daar kunnen jullie een keuze maken uit welke route jullie graag wensen te rijden. Nadien volgt er een woordje uitleg en kan de rit van start gaan.
Eerst wordt er een rit gereden met onze iconische Fiat 500 oldtimers. Langs rustige baantjes, tussen de polders baant u zich een weg alsof u zich in Italië bevindt.
Rond 13u bent u weer terug in onze loods en kan er optioneel gekozen worden voor een lunch ter plaatse, een picknick om mee te nemen, of kunt u uiteraard direct van start gaan met onze scooters.
Ook hiervoor hebben we gezellige routes uitgestippeld, langs kronkelige wegen, met mooie landschappen. Tijdens beide ritten zijn er tal van bezienswaardigheden en leuke plekken voorzien waar al dan niet kan worden gepauzeerd.
Om 18u wordt u terugverwacht en zit uw onvergetelijke dag erop.
Als extraatje krijgt u van ons nog een half flesje Italiaanse wijn mee naar huis per persoon.

Prijzen:
Vraag uw offerte op maat aan voor de juiste prijsinschatting.

Inbegrepen:
– Verzekering BA + rechtsbijstand
– Helmen
– Routes (niet verplicht, u mag ook uw eigen route volgen)
– Benzine
–  Half flesje Italiaanse wijn bij terugkomst per persoon

Optioneel
– Lunch ter plaatse: €30 p.p.
– Picknickmand: €25 p.p.
– Ontbijt: €25 p.p.

VAN 2 CHEVAUX NAAR 3

COMBINEER EEN OLDTIMER OF SCOOTERRIT MET DE PAARDENTRAM

 

Aantal personen:  max. 16
We verwelkomen jullie met een kopje koffie tussen 9 en 9u30 in onze ‘Man-Cave’ ingerichte loods. Daar kunnen jullie een keuze maken uit welke route jullie graag wensen te rijden. Nadien volgt er een woordje uitleg en kan de rit van start gaan.
Rond 13u zijn jullie terug en kan er optioneel gekozen worden voor een lunch/picknick ter plaatse.
Vervolgens staat de paardentram voor jullie klaar. Deze komt tot hier, dus jullie hoeven zich niet te verplaatsen.
De tram, getrokken door 3 paarden, voert jullie tijdens deze 2 uur durende rit van het historische Damme, door de polders, langs Oostkerke, de Damse Vaart en weer terug.
Op de benedenverdieping is een bar voorzien met drank en snacks. Boven geniet u van het prachtige landschap in open lucht.

Prijs:
– Scooter + paardentram
– Oldtimer Fiat 500 + paardentram
Vraag uw offerte op maat aan voor de juiste prijsbepaling.

Inbegrepen:
– Verzekering BA + rechtsbijstand
– Helmen
– Routes (niet verplicht, u mag ook uw eigen route volgen)
– Benzine (bij de scooters)

Optioneel
– Lunch ter plaatse: €30 p.p.
– Picknickmand: €25 p.p.
– Ontbijt: €25 p.p.
– Dranken en snacks op de paardentram zijn apart te betalen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij zorgen dat je een naadloze ervaring hebt, vanaf het moment van reservering tot het moment van terugkomst. Vul onderstaand formulier in en je hoort snel van ons!