The Classic experience

Florencia

Met onze verhuuropties van de iconische Fiat 500, Italiaanse Vespa’s, Mercedes SL oldtimers en de charmante Ape Calessino als mobiele bar, bieden we je een uniek Italiaans avontuur. Stap in en laat je betoveren door de klassieke elegantie, de vrijheid van de weg en de heerlijke Italiaanse smaken die we te bieden hebben.

Wie zijn wij?

Maak kennis met Mieke en Sven, de trotse eigenaars van Florencia! Al van kinds af aan zijn ze gefascineerd door auto’s en in het bijzonder oldtimers. De passie voor auto’s werd er met de paplepel ingegeven en is alleen maar gegroeid. Sven werd grootgebracht in een familiebedrijf in de autobranche. Als kind spendeerde hij dan ook heel veel tijd in de wagen door met een

Matchbox in de hand. Mieke haar grootouders beschikken over een grote loods vol met Fiat’s, als nostalgie naar vroeger werd zo de keuze snel gemaakt om voor dit merk te kiezen. De liefde voor de oldtimers werd alleen maar verder aangewakkerd door het jaarlijkse Zoute Grand Prix weekend in Knokke en de deelnames aan de rally’s in Durbuy. Na tien jaar een restaurant te hebben uitgebaat in Knokke oversteeg de liefde voor auto’s. Ze gooiden het roer om, om hun twee passies voor koken en oldtimers te combineren. Zo ontstond het verhuurbedrijf Florencia met een aanbod van Italiaanse klassiekers en al het lekkers wat erbij komt kijken in de bijhorende automatenshop.

Die passie willen ze nu graag delen met anderen, met hetzelfde enthousiasme en liefde die ze koesteren. Florencia kijkt er al naar uit om je te verwelkomen! De opvolging voor Florencia is alvast verzekerd met de naar vernoemde dochter Florence die nu al enthousiast de auto’s binnenrijdt. To be continued…

Waarom kiezen voor Florencia?

Bij Florencia krijg je de full experience! Naast de Fiat 500’s, Italiaanse Vespa’s of de mobiele bar hebben wij ook nog een Mercedes SL oldtimer in ons assortiment voor jouw speciale gelegenheid. Ons bedrijf is meer dan alleen een verhuurbedrijf. We willen jou een zorgeloze en complete ervaring bieden. Daarom hebben we een volautomatisch tankstation waar je eenvoudig kan tanken met je betaalkaart. Op donderdagochtend zijn we zelf persoonlijk aanwezig om jou aan de pomp te bedienen.

Daarnaast hebben we een automatenshop waar je een ruime keuze hebt uit heel wat lekkers zoals broodjes, tapas, snacks, bereide gerechten, soep, snoep, drank, wijn en koffie to go om tijdens jouw oldtimer of Vespa route van te genieten. Wij zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt voor een geslaagde tour. Onze voertuigen verkeren allemaal in uitstekende staat. We hechten veel belang aan het onderhoud ervan en ze worden dan ook opgeslagen in een nette en veilige omgeving zodat je met een gerust hart op pad kan.