Italian scooters

Geniet van het zoevende geluid en de wendbaarheid tijdens jouw Vespa route, langs de veelzijdige ligging van Damme, Brugge of de kust. Huur nu jouw eigen stukje Italië op twee wielen en beleef een onvergetelijke avontuurlijke rit.

Scoot away!

Maak kennis met de GTS Dynamic scooter in een retro groene kleur! Deze stijlvolle scooter is perfect geschikt voor 1 à 2 personen (inclusief kinderen), waardoor je samen kan genieten van jouw Vespa avontuur. De GTS Dynamic is niet alleen een lust voor het oog, maar is ook nog eens praktisch ingericht naar de moderne noden van vandaag. Elke Vespa is voorzien van een universele telefoonhouder met USB-poort waardoor je gemakkelijk je navigatie kan gebruiken tijdens je Vespa tour.

Je bent volledig vrij om jouw eigen route uit te stippelen en alle verborgen pareltjes in de streek te ontdekken. Maar ook voor de planners onder ons bieden wij de mogelijkheid aan om je wegwijs te maken met enkele van de mooiste Vespa routes doorheen het landschap. Daarnaast kan jouw scooter voorzien worden van een picknickmand, zodat je even een pitstop kan inlassen op de leukste plekjes en kan genieten van een heerlijke maaltijd in de open lucht. Buon appetito!

Wat is inbegrepen?

Zorgeloos op pad? Bij Florencia kan je rekenen op een compleet pakket zodat je volledig kan genieten van jouw avontuurlijke trip in Italiaanse stijl. 

Verzekering

Tijdens je rit ben je verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid & rechtsbijstand.

Safety first

Kies je voor de Italian scooters? Wij voorzien helmen.

Tankstation voor de deur

De brandstoftank wordt vol meegegeven en moet ook vol teruggebracht worden. Tanken kan makkelijk bij Florencia aan de deur!

Volle benzinetank

De brandstoftank wordt vol meegegeven.

Persoonlijke instructies

Samen met de leukste tips voor routes om jouw tour zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Ontdek en verken de streek zorgeloos

Bij Florencia streven we ernaar om jou de best mogelijke service te bieden. Ons team staat klaar om jou persoonlijk te helpen en het beste uit jouw avontuur te halen. Wij zorgen ervoor dat je volledig bent uitgerust met de nodige informatie en accessoires, zodat je met vertrouwen en enthousiasme aan je Vespa tour kan beginnen.

Reserveer vandaag nog jouw GTS Dynamic scooter en laat je betoveren door de elegantie, het vakmanschap en de levendige cultuur die deze scooters te bieden hebben. Met een Vespa heb je de vrijheid om de omgeving op jouw eigen tempo te ontdekken. Of je nu een korte rit wilt maken of een avontuurlijke dagtrip plant, onze retro Vespa’s staan voor je klaar om je mee te nemen op een onvergetelijke tour vol plezier, vrijheid en Italiaanse passie.

Formules & prijzen

UrenScooter Single (1p)Scooter Double (2p)Fiat 500Mercedes 560 SL
Voormiddag9u30 - 13u€ 40,00€ 45,00€ 100,00Niet beschikbaar
Namiddag13u30 - 17u€ 40,00€ 45,00€ 100,00Niet beschikbaar
1 dag10u - 17u€ 70,00€ 80,00€ 185,00€ 375,00
Scooter (1p)Scooter (2p)
Voormiddag
9u30 - 13u
€ 40,00€ 45,00
Namiddag
13u30 - 17u
€ 40,00€ 45,00
1 dag
10u - 17u
€ 70,00€ 80,00
Fiat 500Mercedes 560 SL
Voormiddag
9u30 - 13u
€ 100,00
Namiddag
13u30 - 17u
€ 100,00
1 dag
10u - 17u
€ 185,00€ 375,00

Vraag snel en eenvoudig online jouw Italian scooters experience aan

De bestuurder(s) dienen minimaal 23 jaar oud te zijn en in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs A of B.

Veelgestelde vragen

De scooters en Fiat’s kunnen al vanaf een halve dag gehuurd worden (van 9 u 30 tot 13 u 30 of van 14 u tot 18 u). Liever een volledige dag? Dan staat jouw voertuig klaar van 09 u 30 tot 17 u 30. Daarnaast kan je tot wel 7 dagen jouw scooter of Fiat huren. Ook een volledig weekend rondcruisen kan van vrijdagavond 18 u tot zondagavond 17 u. 

Het kan altijd gebeuren dat de weergoden tegenzitten. Maar laat jouw rit met de scooter daardoor niet in het water vallen. Met onze goed weer garantie voor de scooters annuleer je kosteloos jouw reservatie 24 uur op voorhand bij slechte weersverwachtingen. Jouw rit met de Fiat kan gratis, tot 48 uur op voorhand geannuleerd worden.

Voor beide voertuigen moet de bestuurder 23 jaar zijn op het moment van afgifte. Voor de auto’s moet je beschikken over een geldig rijbewijs van minimum 5 jaar oud. Voor de scooters volstaat een geldig rijbewijs.

Kinderen mogen mee vanaf de leeftijd van 3 jaar. Tussen de 3 en de 8 jaar zijn ze wel verplicht gebruik te maken van een kinderzitje. Dit kan apart bijgehuurd worden aan een supplement van €10. Opgepast, want de voorraad is beperkt.

Ja, de helmen zijn inclusief in de prijs en liggen alvast voor je klaar!

Maximum 2 personen (inclusief kinderen).

Er kunnen 2 tot 4 personen in de auto. De Fiat 500 is niet zo ruim en heeft een kleine achterbank die eerder geschikt is voor kleinere personen of kinderen. Voor het comfort raden wij aan om de auto per 2 personen te huren. 

Er geldt een onbeperkt aantal kilometers zonder meerprijs, maar bij aankomst moeten de voertuigen met een volle tank afgeleverd worden. Dit dient te gebeuren in het tankstation van Florencia op hetzelfde adres als de aflevering. Indien deze niet volledig volgetankt is bij terugkomst wordt er per auto – bovenop de kosten van de verbruikte brandstof € 20 in rekening gebracht. Voor meer info zie de volledige huurvoorwaarden. 

In onze automatenshop hebben wij een ruim aanbod aan Italiaanse lekkernijen, brood, tapas, snacks, bereide gerechten, soep, snoep, drank, wijn, koffie… Indien er lunch en/of drank wordt aangekocht bij ons, voorzien wij gratis een koelbox zodat je jouw picknick kan meenemen voor onderweg. 

Wij voorzien gratis enkele van de leukste routes voor onderweg die je kan volgen op jouw smarpthone. Onze scooters en auto’s zijn voorzien van een universele telefoonhouder met USB-poort die waterdicht is. Vergeet wel zeker niet jouw smartphone en gepaste kabel mee te nemen!

Voormiddag van 9u30 tot 13u30 komt neer op €65.
Namiddag van 14u tot 18u komt neer op €65.
Voor een volledige dag van 9u30 tot 17u30 komt dit neer op €90.

De benzine is enkel inbegrepen bij de Italian Scooters.